Rik Kauffmann nieuwe grafisch vormgever bij StandOut Reclame 

Mogen we je even voorstellen aan Rik? Hij is onze nieuwe grafisch vormgever! Rik Kauffmann is 20 jaar en komt uit Hardenberg. Hij is ‘vers van de pers’ want in juni studeerde hij af aan het CIBAP in Zwolle. Rik brengt dus een stapel frisse en nieuwe ideeën op designgebied met zich mee! Als grafisch vormgever is Rik binnen StandOut Reclame verantwoordelijk voor de algemene vormgeving. Dus alles wat ontworpen moet worden, van website tot folder en van visitekaartje tot magazine.

 

In zijn werk houdt Rik ervan om net tot het randje te gaan: “Ik ga graag tegen het standaard stramien in. Daarbij houd ik natuurlijk wel altijd de wens van de klant in gedachten!” Rik omschrijft zichzelf als een passievolle en humoristische jongen. “Ik geef graag gas! Creativiteit is daarbij slechts de uitlaat”, aldus Rik.

Het stokje overdragen

Helaas gaat onze huidige grafische vormgever Micha ons verlaten, want op hem ligt een nieuwe uitdaging te wachten. Micha heeft bijna 2 jaar bij ons aan gave projecten gewerkt. Micha, ook via deze weg: veel succes met je nieuwe baan en ontzettend bedankt voor je inzet! Je was een toffe collega.

Rik is al bij ons begonnen, zodat Micha hem kan inwerken en zijn projecten goed kan overdragen. Rik heeft grote ambities voor wat betreft zijn carrière: “Het lijkt mij tof om uiteindelijke Art Director te worden, maar voor eerst; lekker veel ervaring opdoen!”

 

Kom langs!

Wil je Rik in real life de hand schudden? Stap dan gerust even bij ons binnen als je in de buurt bent. De koffie staat klaar!

Alvast meer zien van Rik? Volg hem op Instagram