Vechtdal Accountants

Resultaatgericht  
betrokken! 

Klant

Vechtdal Accountants

Opgeleverd

branding, website, webdesign

Resultaat

Resultaatgericht

Compleet nieuwe huisstijl 
en een frisse website 

Voor Vechtdal Accountants in Ommen heeft StandOut de complete huisstijl ontwikkeld. We waren verantwoordelijk voor de bouw van de website, maar verzorgden daarnaast ook veel drukwerk. Denk hierbij aan briefpapier, visitekaartjes en rapportomslagen. Ook ontwierpen we een banner voor het accountantskantoor. Naast het verzorgen van drukwerk en het ontwikkelen van de website ondersteunen we ook bij het creëren van meer bekendheid, onder andere door de inzet van Google AdWords.

Korte lijnen en  
prettig contact 

Henk Jan Schuurhuis, accountant en belastingadviseur, vertelt – “We zijn erg tevreden over het werk van StandOut. De lijnen zijn kort en we hebben altijd prettig contact met elkaar. Daarnaast bieden ze regelmatig een frisse blik op onze marketinguitingen en komen ze met nieuwe ideeën.”

Gratis strategiegesprek (t.w.v. €1000,-)

Boek nu een gratis strategiegesprek met één van onze experts!

Geef jij veel geld uit aan marketing, maar levert het niets op? Of heb je een dure website waar je nauwelijks leads mee binnenhaalt? Dan is het tijd voor een nieuwe strategie! In ons strategiegesprek vertellen je we gratis hoe we jou kunnen helpen en je ontvangt direct waardevolle tips.

Let’s go