Ontmoet onze nieuwe online marketeer: Joyce 

Wij hebben weer een nieuw lid in ons team: Joyce Hendriksen. Joyce woont in Dedemsvaart, samen met haar man, hondje en vanaf deze zomer hun eerste kindje. Ze volgde de hbo-opleiding communicatie op Hogeschool Windesheim in Zwolle. Met de komst van Joyce staat de teller van het StandOut team op zeven. En met onze stagiaire is het zelfs acht!

 

“Wat mij erg trekt op het gebied van online marketing is dat het nooit stil staat. Je moet jezelf blijven ontwikkelen om trends en ontwikkelingen te volgen. StandOut Reclame is een jong, creatief bedrijf met enthousiaste medewerkers, dat vind ik zo leuk aan het bedrijf! Ik verzorg creatieve (online) marketingcampagnes voor een groot aantal van onze klanten. Zo houd ik mij bezig met het schrijven van pakkende teksten, zoekmachine optimalisatie (SEO), e-mailmarketing, social media marketing en maak ik toffe content.” Joyce heeft mooie doelen voor deze nieuwe baan: “Ik wil graag nog beter worden als online marketeer en uiteindelijk mijn klanten volledig ondersteunen. Dat hoop ik bij StandOut te leren.”

 

Het stokje overdragen

Helaas heeft onze vorige online marketeer Beppie ons verlaten. Met haar vertrek moesten wij op zoek naar een nieuwe collega. Beppie heeft een jaar met veel enthousiasme voor ons en haar klanten gewerkt. Wij wensen haar ontzettend veel geluk bij haar nieuwe werkgever.

Joyce heeft het stokje van Beppie overgenomen, ze is sinds 11 maart bij ons. Paula werkt met haar samen en leert haar de kneepjes van het vak. Voordat Joyce bij StandOut aan de slag ging heeft ze twee jaar bij haar vorige werkgever gewerkt. Daar zat ze op de marketing- en communicatieafdeling en heeft ze al aardig wat ervaring opgedaan. “Bij mijn vorige baan deed ik voornamelijk online marketing voor het bedrijf zelf”, vertelt Joyce. “Het leuke aan deze baan is dat ik voor verschillende bedrijven en branches online marketing uitvoer. Ik krijg nu de kans om mij echt te richten op het gebied online marketing en nog meer te leren!”

 

Kom langs!

Wil je Joyce in real life ontmoeten? Dat kan. Stap gerust even binnen als je in de buurt bent. De koffie staat klaar!

Joyce alvast een beetje leren kennen en haar ervaring bekijken? Check haar LinkedInpagina!