Ontmoet Nick: onze nieuwe vormgever! 

Het StandOut team heeft weer een nieuw lid, een nieuwe vormgever: Nick van den Hoeven. Nick is een oude bekende want in 2016 liep hij al stage bij ons. Toen hij zijn stage (voor de opleiding Mediavormgever bij het Cibap) afgerond had ging hij verder studeren aan de Hanze Hogeschool Groningen. Hij koos voor de opleiding communicatie & multimedia design (CMD) en nu hij deze bijna heeft afgerond is hij terug bij ons en daar zijn we ontzettend blij mee! 

Nick is 26 jaar oud en hij komt uit Den Ham. Toen hij nog stage liep was hij al enthousiast over StandOut. “Ik vond StandOut een ontzettend energiek, jong en gedreven bedrijf en in de afgelopen periode zag ik dat StandOut verder groeide. Het team werd steeds groter en ook de klanten werden groter. Hierdoor was het voor mij interessant om weer terug te komen bij StandOut. Hier kan ik mijn energie en creativiteit in kwijt!”

 

Het overbrengen van een identiteit

“Mijn uitdaging ligt bij het overbrengen van de juiste identiteit van een bedrijf die overeenkomt met het imago dat door de klant van onze klant wordt ervaren. Ik wil met creatieve en fraaie oplossingen die uitstraling en beleving op een juiste manier overbrengen op de klanten van onze klanten.”

“Als ik voortgang hebt geboekt in mijn werk en klanten tevreden heb gesteld, is mijn werkdag geslaagd. Ook is het voor mij belangrijk als ik positief kan terugkijken op een dag. Wetende dat ik iets gaafs heb ontworpen en collega’s of klanten juist heb kunnen helpen zodat hun dag ook geslaagd is!”

Autistisch

Als je met Nick gaat werken is het goed om te weten dat hij heel erg netjes is. “Ik ben echt ontzettend autistisch in het organiseren van mijn bureau. Alles ligt en staat altijd gelijk en recht. Anders kan ik niet goed aan het werk. Bij mij zul je nooit een rotzooi op mijn bureau aantreffen!”

Nick en Simon

Wist je al dat we ook een nieuwe marketeer hebben aangenomen? Je geloof het niet, hij heet Simon! En.. Simon is ook nog eens heel goed bevriend met Nick! Wij hebben dus nu ons eigen Nick en Simon duo!