Nieuwe online marketeer bij StandOut Reclame 

online marketeer beppieStandOut Reclame groeit op een gestaag tempo door. We bouwen meer en meer websites en voorzien steeds meer bedrijven van drukwerk. Daar komt bij dat veel van onze huidige en nieuwe klanten ondersteuning zoeken bij hun online en offline marketing. Vanwege deze uitbreiding mogen we weer een nieuw lid in ons team verwelkomen: Beppie Jansen. Beppie is geboren en getogen in Ommen, maar woont nu in hartje Zwolle. Ze volgde de HBO opleiding Communicatie op Hogeschool Windesheim in Zwolle.

Creativiteit en resultaatgerichtheid combineren

Voordat Beppie bij StandOut aan de slag ging heeft ze verschillende banen gehad binnen de marketing- en communicatiewereld. “Het leuke aan juist deze baan is dat je voor verschillende bedrijven online marketing bedrijft”, vertelt Beppie. “Ik krijg nu de kans om ondernemers uit heel veel verschillende vakgebieden te helpen. Zo kunnen zij zich gewoon bezig houden met hun core business. Zij doen waar zij goed in zijn en wij doen waar wij goed in zijn, zodat het bedrijf van de klant nog beter gaat lopen.”

“Het mooie aan het online marketingvak is dat het nooit stil staat. Er zijn continu vernieuwingen op allerlei vlakken en je moet jezelf dus altijd blijven ontwikkelen. Dat zijn ook mijn doelen binnen deze nieuwe baan: het nog beter worden als online marketeer. Het is heel leuk dat je hierbij creativiteit kunt combineren met het analytische aspect. Door veel rapportages te maken en daarvoor dus statistieken bij te houden, zitten we bovenop resultaten”, vertelt Beppie.

StandOut Reclame groeit

Met de komst van Beppie staat de teller van het StandOut team op zeven! En met onze stagiaire erbij is dat zelfs acht! Zelf zijn we trots op deze groei! Mooi om te zien dat ons vernieuwde en uitgebreide kantoor direct goed gevuld wordt met hardwerkende mensen.

Wil je Beppie in het echt ontmoeten? Loop dan gerust eens even binnen!