Nieuwe marketeer Simon versterkt ons team 

In december is ie al parttime gestart, maar vanaf januari komt Simon Jansen ons marketingteam fulltime versterken! Wij zijn onwijs blij met zijn komst, want Simon is creatief, maar ook gebrand op resultaat. Hij is 24 jaar oud, komt uit Lemelerveld en houdt van tennis, moutainbiken en gezelligheid. Simon heeft de opleiding tot grafische vormgever gedaan op het Cibap in Zwolle en is momenteel bezig met de laatste loodjes van zijn opleiding Communicatie & Multimedia design aan de Hanze Hogeschool in Groningen.

Ontwikkeling als uitdaging!

Op de vraag waarom hij voor StandOut gekozen heeft, heeft hij een duidelijk antwoord: “StandOut is het bureau dat ik al lang ken en volg. Toen de vacature langskwam was de keuze dus ook snel gemaakt om te reageren. De focus van StandOut ligt op online en daar sluit ik me graag bij aan. De uitdaging ligt voor mij bij ontwikkeling, zowel voor mezelf, klanten als voor StandOut.

Happy

Simon is tevreden over zijn werkdag als iedereen happy is. “Zelf moet ik happy zijn met behaalde resultaten of gewoon een goede dag. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat klanten tevreden zijn!”

Nick en Simon

Wist je al dat we ook een nieuwe vormgever hebben aangenomen? Je geloof het niet, hij heet Nick! En.. Nick is ook nog eens heel goed bevriend met Simon! Wij hebben dus nu ons eigen Nick en Simon duo!