Nieuwe developer Roy van start bij StandOut 

Roy Zwinselman werkt sinds de zomer van 2019 als developer bij StandOut Reclame. Wellicht kennen jullie hem nog, want Roy liep in de tweede helft van 2017 al stage bij ons. Toen maakte hij een goede indruk op ons, want met zijn technische skills zit het zeker goed. We zijn dan ook heel blij dat hij weer terug is!

 

developer RoyRoy heeft de opleiding Applicatie Ontwikkelaar op Landstede in Zwolle afgerond en vertelde ons twee jaar geleden al dat het zijn uiteindelijke doel is om back-end developer te worden. Op dit moment werkt hij nog zowel aan de front-end van websites (hoe de pagina’s van een website eruit zien) als aan de back-end (de functionaliteit van de website). Maar hij zal snel meer en meer gaan focussen op de back-end zodat hij zijn doel zal halen en een echte back-end developer wordt.

 

Een website tot leven brengen

Het mooie aan zijn vak vindt Roy dat je als developer een eindproduct maakt dat echt gebruikt wordt. “Nadat ik het design van de vormgever ontvang start het bouwen van de website. Je ziet een site dan echt tot leven komen.” Voor Roy is het heel belangrijk dat een website goed werkt en dat er geen ‘bugs’ (fouten in de programmeercode) meer inzitten. “Als de opdrachtgever blij is en alles naar behoren werkt, ben ik tevreden!”

 

Kennismaken met Roy?

Roy houdt niet van koffie, dus samen een bakje koffie drinken om elkaar te leren kennen zal helaas niet gaan. Geen zorgen, hij weet natuurlijk wél hoe het koffiezetapparaat werkt. Je bent dus altijd van harte welkom als je Roy in het echt wilt leren kennen. Hij laat je graag zien met welke projecten hij zoal bezig is!