Nieuw bij StandOut: 360° filmpjes 

Breng je bedrijf op een waanzinnige manier in beeld

Misschien ben je ze al wel tegengekomen op het wereldwijde web of heb je er over gehoord van vrienden: 360° filmpjes. Deze filmpjes worden gemaakt met een speciale 360° camera en geven een 360° beeld van de hele omgeving. Door te swipen of je muis te bewegen over een scherm van computer, laptop, tablet of smartphone bepaal je zelf welke hoek je wilt bekijken.

360° filmpje als marketingmiddel

Wij van StandOut zijn sinds kort de trotse eigenaren van zo’n gave 360° camera. Hiermee kunnen we je helpen om je bedrijf op een unieke manier in beeld te brengen. Heb je bijvoorbeeld een autoshowroom? Dan kun je potentiële klanten een bijzondere blik in die showroom bieden. Zelf bepalen ze dan welke auto’s ze willen bekijken. Maak ze warm om de auto’s in het echt te komen bekijken!

360° filmpjes zijn voor nog veel meer bedrijven in te zetten als marketingmiddel. Heb je een restaurant? Maak dan prachtige sfeerbeelden van een drukke avond. Productiebedrijven kunnen gave 360° filmpjes maken van productielijnen en campinghouders kunnen hun potentiële gasten alvast een compleet beeld van de campingplaatsen bieden.

Hoe werkt het?

Onze 360° camera heeft 2 lenzen die beide 180° filmen. Als de camera begint te filmen wordt dus alles om de camera heen gefilmd. Achteraf bepaalt de kijker door over de video te swipen welk gedeelte van de gefilmde omgeving hij of zij wil bekijken. Klinkt ingewikkeld? Dat valt reuze mee. Wij hebben al verschillende 360° filmpjes gemaakt en natuurlijk ook van ons eigen kantoor. Bekijk ons eigen 360 graden filmpje hieronder en ontdek zelf hoe eenvoudig het is!

Sleep met de muis naar boven, beneden, links of rechts om 360° rond te kijken.

Interesse?

Lijkt het jou gaaf om een 360° filmpjes te laten maken van jouw bedrijf, producten, medewerkers of klanten? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden.