Nieuw speelgoed bij StandOut! 

Maak super strakke videobeelden met je smartphone

Zoals jullie wel weten zijn we bij StandOut groot fan van gadgets. Zo zijn we al trotse eigenaren van een Oculus Rift, een 360 graden camera en een drone. Nu introduceren we weer een nieuwe gadget: de Zhiyun Smooth C Stabilizer 3 Axis Gimbal. Door je smartphone in de stabilizer te plaatsen maak je hele scherpe videobeelden zonder schokken.

In onderstaande video zie je hoe Jeroen van StandOut de stabilizer uitpakt en gebruikt. Je telefoon hangt als het ware vast in de stabilizer en blijft tijdens bewegingen recht en stil hangen. Zo kun je hele mooie video’s maken als je loopt, fietst of op een andere manier beweegt. Het beeld blijft altijd stil. In het filmpje van Jeroen kun je goed zien wat het verschil is als je al lopend zonder en met stabilizer filmt.

Zelf proberen?

Deze stabilizer is ideaal voor om snel strakke beelden te schieten voor een bedrijfsfilm of korte shots op social media! Ben jij enthousiast over deze stabilizer en wil je video inzetten voor jouw bedrijf? Kom dan langs bij ons op kantoor! Je kunt de stabilizer dan direct uitproberen en vervolgens kunnen we samen bepalen hoe we video in gaan zetten voor jouw bedrijf!