Marketingteam StandOut groeit met Wesley 

Trots en blij zijn wij met de komst van een nieuwe marketeer in ons team! Wesley van der Bol werkt sinds deze zomer samen met Joyce en Paula voor onze marketingklanten. Hij is verantwoordelijk voor het schrijven van goede en creatieve content voor bedrijven en het voeren van online marketingcampagnes. Ook is hij betrokken bij de stap daarvoor: wat is nu eigenlijk de identiteit van je bedrijf en hoe vertaal je die naar marketing?

 

Wesley marketeerWesley heeft journalistiek gestudeerd aan Hogeschool Windesheim in Zwolle en heeft op verschillende vlakken ervaring opgedaan. Zo richtte hij het online platform zeihij.nl op waar mannen op humoristische wijze de mannenwereld voor vrouwen beschreven. Ook werkte hij als online storyteller bij de gemeente Raalte. Hier was hij verantwoordelijk voor bijna al hun online kanalen.

 

Kwaliteit in tekst

“Wat ik echt leuk vind aan werken bij StandOut is de grote diversiteit aan klanten. Iedere klant, groot of klein en in welke branche dan ook, heeft weer zijn eigen vraagstuk. Zo werk ik voor Boerderijcamping Het Varsenerveld vooral aan het delen van de sfeer door het schrijven van blogs en nieuwsbrieven. Zooeasy, een leverancier van stamboom software voor dieren, heeft meer ondersteuning nodig op technisch vlak”, vertelt Wesley.

De kwaliteit van Wesley ligt vooral in schrijven, zo vertelt hij zelf. “Bij StandOut wil ik meer leren over de technische kant van marketing, projectmanagement en klantcontact. Maar ook vind ik het interessant om uit te vinden hoe we nieuwe klanten kunnen overtuigen om met ons in zee te gaan.”

Potje darten met Wesley?

Wil je meer weten over Wesley en in het echt kennismaken? Je bent van harte welkom op kantoor! De koffie staat altijd klaar. Liever op een actieve manier kennismaken? Kom dan een potje darten! Ons kantoor dartboard wordt intensief gebruikt en al snel na zijn komst bleek dat Wesley een goede darter is die (pas op) altijd gaat voor de winst. Kom jij Wesley binnenkort uitdagen? Tot snel!