Maatwerk software/ webapplicatie

Heb jij een idee voor je bedrijf, maar heb je een stuk software of een webapplicatie nodig om dit idee te realiseren? Het development team van StandOut heeft jarenlang ervaring in de bouw van maatwerk software en webapplicaties.

Onze kracht zit hem in de combinatie van onze werkzaamheden. Zo bedenken we dagelijks professionele marketingcampagnes, werken we aan de vindbaarheid van onze klanten in de zoekmachines, ontwerpen we de mooiste webdesigns en bouwen we de best werkende webapplicaties. Juist deze combinatie maakt werken met StandOut zo prettig. Je kunt je complete online strategie aan ons overlaten. Wij bouwen je website, webshop of webapplicatie en zorgen er ook voor dat die techniek gezien én gebruikt wordt.

 

Samenkomen is een begin, samenwerken een succes

Deel het met ons, wij kijken graag met je mee

Wil jij jouw idee direct met ons delen? Plan dan een gratis strategiegesprek. In dit gesprek zoomen we in op jouw situatie. Vervolgens geven we handzame tips die voor jou direct toepasbaar zijn.

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Ben jij op zoek naar een partij die helpt bij:

  • Het digitaliseren van een bedrijfsproces?
  • Het bouwen van een complexe webshop inclusief voorraadbeheer?
  • Het bouwen van een mobiele applicatie?
  • Het ontwikkelen van een interne softwareomgeving voor medewerkers?

Staat jouw softwarewens hier niet bij? Deze pagina heet niet voor niets ‘maatwerk software’. Dat is nu juist het mooie van software en webapplicaties, alles is te bouwen! Wil jij jouw wens met ons delen? Neem dan nu contact met ons op!

 

Daarom kiezen klanten voor StandOut:

  • Bij ons ben je geen nummer. We werken met een klein, maar zeer professioneel en kundig, team. Hierdoor kun je met technische vragen altijd bij ons terecht. Je krijgt direct een developer aan de telefoon.
  • Wij schakelen snel en lossen eventuele problemen of punten van feedback snel op.
    Omdat we ook het marketingvak beheersen profiteren onze klanten van de ultieme combinatie. Ons team heeft zeer veel technische kennis, maar verstaat ook de sociale kant.
  • We leven ons altijd in, in de eindgebruiker. Wie gaat de software of webapplicatie gebruiken?

Deze klanten gingen jou al voor en lieten maatwerksoftware of een webapplicatie door ons bouwen:

Cases

Verwerk jij al jouw gegevens nog in Excel?