Tip: snel en gratis meer likes op je Facebookpagina! 

Hoe meer mensen jouw Facebookpagina leuk vinden, hoe meer mensen je berichten zien langskomen als jij een nieuw bericht plaatst. Het is dus heel belangrijk dat je zoveel mogelijk likes op je pagina krijgt. Dit doe je door het plaatsen van relevante en interessante berichten die veel mensen binnen jouw doelgroep zullen liken. De kans is dan groot dat ze niet alleen het bericht, maar ook je pagina gaan liken. Je kunt natuurlijk ook adverteren op Facebook om meer likes te genereren, maar wist je al dat je ook gratis meer likes kan genereren?

Uitnodigen om te liken

Een snelle en gratis manier om mensen uit te nodigen jouw pagina leuk te vinden is om mensen die een bericht van jou geliked hebben, ook uit te nodigen om je pagina te liken. Dit werkt als volgt:

  1. Scroll eens door de Facebookberichten die je de afgelopen tijd hebt geplaatst. Zoek naar berichten met veel likes.
  2. Klik bij het berichten op de likes. Er staat dan bij voorbeeld [naam], [naam] en 40 anderen vindt dit leuk. Klik daarop.
  3. Je krijgt dan een lijstje met alle mensen die dit bericht leuk vinden. Een aantal van hen zullen je bedrijfspagina ook al leuk vinden, maar een groot aantal ook nog niet. Die mensen kun je stuk voor stuk uitnodigen je pagina te liken door op de knop ‘uitnodigen’ te klikken.
  4. De personen die je uitnodigt krijgen een melding van jou dat ze uitgenodigd zijn om de pagina te liken. Een groot deel zal dat dan ook doen.

Hieronder zie je hoe dat scherm er uit ziet:

Houd resultaat bij

Op deze manier kun je al jouw populaire berichten langslopen en stuk voor stuk mensen uitnodigen om je Facebookpagina te liken. Dit is even een flink ‘klik-klusje’ maar je ziet snel resultaat. Houd even bij hoeveel likes je had voordat je hiermee aan de slag ging. Zo kun je snel zien hoeveel likes je er door jouw acties bij krijgt.

Succes!!