Kennismaken met ons nieuwe teamlid: Andrew! 

Wij zijn blij dat we jullie kunnen vertellen dat ons team is uitgebreid met een nieuw lid: Andrew Lautenbach. Andrew is front-end developer bij StandOut Reclame. Samen met collega Mathieu is hij verantwoordelijk voor de technische ontwikkeling van al onze projecten. Denk aan de bouw van websites en applicaties.

Andrew is een welkome aanwinst op ons kantoor. Het aantal klanten groeit nog steeds flink en dat betekent dat alle medewerkers alles op alles zetten om de projecten tot een succes af te ronden. Andrew is vooral verantwoordelijk voor het bouwen van websites. Zodra de vormgever het uiterlijk van de site heeft ontworpen, is het de taak aan Andrew om de website om te zetten in code zodat deze technisch gezien gaat werken.

Direct resultaat

“Het mooie aan dit vak is dat je direct resultaat van je acties ziet. Zodra ik het ontwerp van een website omzet in code, ontstaat er een goed werkend onderdeel van de website”, vertelt Andrew. “Voor mij is het dan een extra doel om de website mooi af te maken met gave technische details”, gaat Andrew verder. “Denk bijvoorbeeld aan animaties of een header die meescrollt met de pagina.”

Andrew wil heel veel succesvolle websites gaan bouwen voor de klanten van StandOut. Met zijn opleiding tot applicatie ontwikkelaar en zijn al eerdere opgedane ervaring in de ICT-branche, is hij een goede aanwinst voor ons team!