Je kunt niet zonder een goede Mijn Omgeving! 

14 JULI, 2022

Joyce, Marketeer & projectmanager

Met een Mijn Omgeving (of klantportaal) bedien je je klanten met een persoonlijke online omgeving. We kennen ze allemaal, en gebruiken ze ook allemaal. Denk aan het online bestellen van kleding, al je financiële zaken op een rij bij je verzekeraar of je patiëntendossier inzien bij je huisarts of ziekenhuis. Een Mijn Omgeving is tegenwoordig onmisbaar! Wij vertellen je graag waarom jij als bedrijf niet zonder een goede Mijn Omgeving kunt. En wij kunnen het weten, want we hebben er al aardig wat ontworpen en gebouwd.

Makkelijk voor de klant, jij minder werk!

In een Mijn Omgeving kun je veel taken voor de klant automatiseren, waardoor jij je hier niet meer mee bezig hoeft te houden. Bestellingen, facturen of retouren worden automatisch opgehaald, account gegevens en instellingen worden zelf gewijzigd door de klant. Wij kunnen je Mijn Omgeving zo bouwen dat je klant al deze stappen soepel kan doorlopen of inzien. En dat natuurlijk op een betrouwbare en veilige manier. Makkelijker kan niet toch? Of je nu een webshop hebt of een bedrijf die diensten aanbiedt aan de klant, (bijna) iedereen heeft baat bij een goede Mijn Omgeving!

De juiste data op het juiste moment

Binnen- en buitendienst digitaal met elkaar verbinden  

Voor ROBOS hebben we een Mijn Omgeving gebouwd om de binnen- en buitendienst digitaal met elkaar te verbinden. We hebben een dashboard en een mobiele applicatie ontwikkeld. De binnendienst kan via het dashboard de planning maken, taken aanmaken binnen projecten en eventuele problemen in zien. De buitendienst kan doormiddel van een mobiele applicatie hun planning, taken bekijken, taken afronden en eventuele problemen melden.

Benieuwd hoe wij dit hebben gedaan? Lees onze case!

Optimale klantbediening

Een Mijn Omgeving is erg efficiënt. Je klant hoeft niet eerst te bellen, vervolgens in de wacht te staan, doorgestuurd te worden naar de juiste afdeling om daar alleen een simpele wijziging door te geven. Ze kunnen met een paar klikken zelf de wijziging doorgeven. Een ander groot voordeel is dat je met een Mijn Omgeving veel data en inzichten van je klanten verzameld. Daarmee kun je gerichter je klanten bedienen. Denk aan speciale aanbiedingen, kortingen of interessante producten of diensten. Optimale klantbediening dus!

Laat je omzet groeien! 

Als klanten eenmaal in je Mijn Omgeving zitten kan het zijn dat ze niet meer op je website hoeven te kijken. Cross- en upselling kan hierbij helpen. Met cross-selling verkoop je de klant een aanvulling op het product/dienst wat ze hebben gekocht. Met upselling verkoop je de klant een betere/luxere variant van het product/dienst. Door middel van cross- en upselling kun je je producten en diensten in de Mijn Omgeving aanbieden en de klant aansporen om meerdere producten/diensten af te nemen. Win-win voor jou en voor de klant, willen ze namelijk nog iets afsluiten of aanschaffen dan hoeven ze niet opnieuw hun gegevens in te vullen, maar is het met een paar klikken op de knop geregeld. En jij, jij laat je omzet hiermee groeien!

/ Toeval bestaat niet

Wat een toeval, wij kunnen namelijk een retegoede Mijn Omgeving voor je maken! Van ontwerp tot realisatie, wij helpen je! We denken uiteraard met je mee over de mogelijkheden en efficiëntie en zorgen dat jouw Mijn Omgeving persoonlijk, veilig en gebruiksvriendelijk is.

Waar wacht je nog op: Ready, set, grow

Komt jouw website nog uit the stone age?