Het beste van 2014 

In 2014 hebben wij veel gave projecten mogen uitvoeren voor een steeds groter worden groep toffe klanten. Maar aan het einde van het jaar blijkt onze online showroom behoorlijk leeg te staan. Niet dat we niet trots zijn op deze projecten, integendeel. Daarom hierbij een greep uit de projecten van 2014. En we beloven plechtig onze online showroom in 2015 een flinke opknapbeurt te geven.

vechtdal-beurs

Vechtdal Accountants

In 2013 hebben wij een nieuwe huisstijl en website ontwikkeld voor Vechtdal Accountants. In 2014 vervolgt deze samenwerking zich in de vorm van onderanderen Beursmateriaal en diverse online marketing werkzaamheden.

 

 

Onprove

Wij kennen Marc al van van Amersfoort Interim maar ook voor Onprove hebben wij geholpen met een Logo, diverse huisstijl elementen en webdesign.

Lean Management Professionals

Een complete website met blog. Een tool waarmee Eric Groothuis zijn kennis over Lean Management kan delen.

pm-brochure

PM-GROUP

Vorig jaar hebben we de website’s van de PM-GROUP aangepakt en dit jaar hebben we een uitgebreide brochure ontworpen.

 

 

 

 

Ed Bijker Tuinen

Een vernieuwde website met als doel: Betere vindbaarheid en meer leads.

ZooEasy

Het grootste project van 2014 was toch wel de zeer uitgebreide website en webshop voor ZooEasy.

drukwerk-yoga-ommen

Yoga Ommen

2015 gaat het jaar worden van Yoga Ommen. In 2014 zijn de huisstijl, website en webshop onder handen genomen en volgende maand opent de nieuwe studio

 

 

 

 

huizenboek

Evertsenbouw Zwolle

Een website met projectweergave en een prachtig huizenboek om de ongekende mogelijkheden van Evertsenbouw te laten zien.

 

 

 

 

hanninkshof-drukwerk

Restaurant Hanninkshof Enschede

Mooi om te kunnen helpen bij de start van dit prachtige restaurant. Samen met Jojan en Sabine hebben we een heel eigen stijl neergezet voor Hanninkshof Restaurant Enschede. Dit komt tot uiting in de responsive website en verschillende huisstijl elementen. Ga hier beleven & genieten!

 

 

Ignace Visions

Wij kennen Ignace al van zijn fantastische bedrijfsvideo’s die we ook graag inzetten voor onze klanten. Maar we hebben hem dit jaar ook geholpen met een aantal droneshots, een responsive website en de Online Marketing.

Ons eerste Slicing Pie Project Zeihij

Slicing Pie is een prachtige methode om waardeverdeling binnen een startup te regelen. Dit jaar hebben we Mike Moyer, de bedenker van Slicing Pie mogen ontmoeten. Als onderdeel van de lancering in Nederland hebben wij de Slicing Pie methode ingezet voor Zeihij.nl. Voor deze startup hebben we een responsive blog ontwikkeld.

Hapjesgigant

Door de goede samenwerking met deze altijd enthousiaste cateraars hebben we, mooi op tijd voor de drukke feestdagen een smakelijke webshop neergezet. De bestellingen en positieve reviews stromen binnen.

Ya! Internet Marketing

In 2014 hebben we een aantal van deze projecten samen met onze buurman Arjan aangepakt. Wij wensen Arjan en alle andere adviseurs een vogelvrij 2015 mede door De Vrije Adviseur