Fotografie en film

Websites en drukwerk zijn (bijna) altijd voorzien van beelden. Of je het nu doet met foto’s of filmpjes, het is erg belangrijk om je website visueel aantrekkelijk te maken. Als je website is gevuld met stockfoto’s of oude foto’s die een collega ooit heeft gemaakt, jaag je bezoekers gegarandeerd weg. Een professionele fotograaf maakt een mooie set foto’s voor jouw bedrijf. Bij het maken van die beelden heeft de fotograaf het uiteindelijke doel van de beelden in zijn of haar hoofd. Zo ben jij ervan verzekerd dat de foto’s aansluiten bij jouw bedrijfsdoelstellingen.

 

Take a picture please

Beeld is belangrijk voor je identiteit

Met goed beeldmateriaal laat je de identiteit van je bedrijf zien aan de buitenwereld. Wij werken nauw samen met professionele fotografen en hebben zelf ook beeldexperts in huis die je graag helpen bij het prachtig weergeven va jouw identiteit.

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Professionele fotografen

StandOut werkt met professionele fotografen die jouw marketinguitingen van prachtige foto’s voorzien. Of het nu gaat om foto’s voor je website, webshop of reclamedrukwerk, wij verzorgen graag jouw bedrijfsfotografie. Altijd aansluitend op jouw huisstijl!

Bedrijfsfotografie passend bij jouw bedrijf

Voordat we starten vertellen we de fotograaf zoveel mogelijk over jouw bedrijf! Dit geeft de fotograaf een goed beeld van jou, je bedrijf en de stijl die je wilt uitstralen. Aan de hand van een shootlist gaan we aan de slag. In de shootlist staat welke foto’s er nodig zijn en aan welke eisen de foto’s moeten voldoen. Zo is een foto voor een websiteheader bijvoorbeeld zeer breed, terwijl het op social media belangrijk is dat de essentie van de foto in het midden staat.

 

Promotiefilm of bedrijfsfilm

Je kunt naast fotografie ook denken aan een promotiefilm of bedrijfsfilm. Een video laat vaak een grotere indruk achter bij bezoekers. Een promotiefilm kun je inzetten om een nieuw product of dienst te promoten. Zie een promotiefilmpje als een commercial. Je zet minder je merk of bedrijf in beeld, maar juist het product, de service of dienst die je verkoopt. Met een bedrijfsfilm laat je de sfeer van jouw bedrijf zien. Het geeft een open en eerlijke kijk achter de schermen. Je vertelt jouw verhaal op een originele manier.

Ben jij blijven hangen in de Comic Sans age?