EvertsenBouw: woonmagazine, vernieuwde website en busbelettering 

EvertsenBouw, een bouwbedrijf in Zwolle, is al geruime tijd klant bij StandOut Reclame. Zo ontwikkelden we hun website, een strak huizenboek en veel meer. We voeren nu ook nog regelmatig werkzaamheden voor hun uit op het gebied van (online) reclame. Zo zijn we de afgelopen weken druk geweest met het ontwikkelen van een mooi magazine. Ook vernieuwden we de website en moesten de bussen opnieuw bedrukt worden.

evertsenbouw woonmagazine

Foto: EvertsenBouw

Woonmagazine

Om potentiële klanten te kunnen laten zien welke huizen EvertsenBouw bouwt en hoe ze dat doen, moest er een nieuw woonmagazine komen. Voor deze luxe glossy werden klanten geïnterviewd, nieuwe teksten geschreven en nieuwe foto’s gemaakt. Het magazine is geheel volgens de vernieuwde huisstijl ontworpen. Er is ruimte voor veel foto’s zodat het magazine echt als inspiratie gebruikt kan worden.

De interviews met klanten brengen het magazine echt een beetje tot leven. Gezinnen van vier woningen vertellen over het complete bouwproces. Van de zoektocht naar de kavel en de aannemer tot het uiteindelijke wonen in hun door EvertsenBouw gebouwde woning. Leuk voor potentiële klanten die willen weten hoe bouwen met de aannemer uit Zwolle in zijn werk gaat.

Vernieuwde website

Nadat het magazine af was, is de website ook aangepast naar de nieuwe huisstijl. De homepagina is helemaal vernieuwd. Hierop komen onder andere de klantverhalen mooi naar voren. Uiteraard is de website responsive gebouwd zodat de site op alle schermen goed te bekijken is. Of dit nu op een laptop of op een smartphone is. Ook is het mogelijk om online het magazine in te bladeren. Ook kunnen bezoekers eenvoudig via de site aangeven dat ze het magazine per post willen ontvangen.

Foto: EvertsenBouw

Belettering op bussen

Voor twee nieuwe bussen hebben we de belettering ontworpen. Deze belettering is uiteraard ook in de nieuwe huisstijl neergezet. De bussen van EvertsenBouw rijden nu rond met daarop mooie foto’s en duidelijk in beeld het logo en contactgegevens.