De groeivereniging groeit! 

Onze laatste groeiupdate? 18 december 2020. Oops! Tijd voor een kakelverse update rondom al onze ‘nieuwe’ en inmiddels niet meer zo nieuwe collega’s. Let’s go 👇🏼

 

Jesse – Back-end developer
Jesse verdiept zich maar wat graag in de nieuwste ontwikkelingen rondom back-end development. Jesse is steengoed in code én spreekt ook nog eens vloeiend Duits. Nu is dat laatste niet zo relevant voor zijn werk, maar vinden wij dat op kantoor wel altijd immer schön.

Demi – Development support
Demi begon bij ons als stagiair binnen ons development team en is na zijn stage lekker blijven hangen. Als development supporter zorgt Demi dat alles rondom de techniek binnen én buiten StandOut soepeltjes verloopt.

Rianne – Designer
Rianne versterkt vanaf februari het designteam. Met haar Wacom tekentablet creëert Rianne de ene naar de andere grafische uiting voor ons en onze klanten. Een leuk weetje: Rianne is fanatiek salsadanseres.

Rowan – Stagiair
Rowan is onze design stagiair. Deze Cibap-topper kent alle kneepjes van het design-vak! Samen met zijn hyper-quality camera schiet hij daarnaast de mooiste content.

Thom – Stagiair

Thom is onze marketing stagiair. Keywords en analyses? Ze kennen geen geheimen voor onze Thom! Met zijn kennis helpt én leert hij binnen ons marketingteam.

Niek – Front-end developer
Niek is onze nieuwste front-end developer en een echte aanwinst binnen ons development-team. Een creatief design mooi uitwerken voor ieder platform! Dat is waar Niek blij van wordt. “Hoe mooi een idee ook is; gebruiksvriendelijkheid staat altijd op 1”.

Marlou – Content marketeer
Marlou versterkt het marketingteam als content marketeer. Storytelling, daar gaat Marlou heel lekker op. In woord en geschrift. “De klant meenemen in het verhaal doormiddel van de juiste tone of voice, teksten, beeld en overall feel – zo zetten we de basis voor jouw bedrijf”.

David – Online marketeer
David is onze nieuwe powerhouse binnen het marketingteam. Met zijn behoefte om altijd door te leren, houdt David een online marketingcampagne volledig up-to-date. Hij geeft zelfs handige tips-and-tricks aan zijn collega’s in de wekelijkse meeting.

Jouw bedrijf ook laten groeien? Let us help!