Creatief concept

Wil je een nieuw product lanceren? Of een nieuwe doelgroep aanspreken? Als je echt succes wil behalen is het niet genoeg om een nieuw product alleen toe te voegen aan bijvoorbeeld je website. Reclame maken helpt om het product onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep. Wil je een nieuwe doelgroep aanspreken? Dan moet je dit op een passende manier doen. Mensen enthousiast en nieuwsgierig maken.

 

StandOut helpt graag bij het bedenken van een creatief concept dat jouw nieuwe product verkoopt of jouw nieuwe doelgroep aanspreekt. In een creatieve brainstormsessie bespreken we samen je doelen, je doelgroep en je budget.

Voor wie is deze creatieve sessie interessant?

Boek een creatieve sessie bij StandOut als je:  

  • een nieuw product of nieuwe dienst wilt lanceren; 
  • bekendheid wilt creëren in een nieuwe plaats; 
  • een nieuwe doelgroep wilt aanspreken 
  • reclame wilt maken voor een specifiek product of specifieke dienst 
  • een winactie wilt opzetten.  

Heb jij een creatief idee nodig voor een doel dat niet in bovenstaand lijstje staat? Ook dan helpen we je natuurlijk graag! Neem contact met ons op en we maken direct een afspraak.  

De creatieve concept sessie

In de creatieve concept sessie bedenken we samen hoe je jouw doel voor je bedrijf behaald. We creëren een creatieve flow waardoor allerlei ideeën boven tafel komen. Met die stapel ideeën gaan we aan de slag. We strepen ideeën weg die niet haalbaar zijn, of niet goed genoeg bij je bedrijf passen en houden zo hét idee over. Aan het einde van de sessie bepalen we welke middelen nodig zijn om het creatieve idee om te zetten tot iets concreets. Denk aan het ontwerpen van een flyer, het inrichten van een social media campagne of het bouwen van een nieuwe landingspagina voor je website.

QUOTE

Creativiteit is zien wat iedereen ziet, maar doen wat niemand doet

Wil jij weten wat StandOut voor jou kan betekenen in een creatieve sessie? Meld je dan aan voor een gratis kennismakingsgesprek! In dit gesprek van 30 minuten zoomen we in op jouw situatie en geven je aantal tips die helpen bij het behalen van jouw creatieve doel.

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?