Cibap student Raoul versterkt ons team! 

Ook dit seizoen werken we weer samen met een gemotiveerde stagiaire. Raoul Alferink zit in het derde jaar van de opleiding media vormgeving op het Cibap in Zwolle en hij ondersteunt ons onder leiding van vormgever Micha bij onze klussen op het gebied van vormgeving.

Raoul heeft heel veel interesse in mediavormgeving en tijdens zijn stage bij ons wil hij kennis maken met webdesign. “Tegenwoordig kun je er niet meer omheen, steeds meer bedrijven zijn bezig met online marketing. Als ik nu al een goede basiskennis kan ontwikkelen, heb ik daar later veel profijt van”, vertelt Raoul.

Geweldig om eigen werk terug te zien

Raoul gaat verder: “Ik weet nog niet precies hoe mijn droombaan eruit zal zien, maar wel weet ik honderd procent zeker dat het in de hoek van mediavormgeving zit. Het is geweldig om mijn eigen werk terug te zien of tegen te komen op plekken waar je ze niet verwacht. Of dat zal zijn als AV-specialist, videobewerker, animator of grafisch vormgever, weet ik nog niet zeker. In elk vak vind ik wel iets leuk of interessant, dus misschien wordt het wel een combinatie van twee richtingen!”

Raoul blijft tot en met januari 2019 stage lopen op ons kantoor.

Stage lopen bij StandOut Reclame?

Wil jij ook echt bijdragen tijdens je stage en niet alleen maar koffie halen? Kom dan stage lopen bij StandOut Reclame en werk mee aan de meest gave projecten voor onze klanten. Of je nu een opleiding volgt tot vormgever, programmeur of marketeer. We vinden bijna altijd wel een gepaste stageplaats voor je! Als Stuur een open sollicitatie naar info@standoutreclame.nl of kijk op ons vacaturepagina.