All I want for Christmas...

Dat is schrikken, het is alweer bijna kerst! Tijd om jouw klanten, medewerkers of vrienden en familie te bedanken en te laten zien dat je ze waardeert.
Hoe je dat doet? Door een tof en gepersonaliseerd relatiegeschenk. Op basis van een rete-sterk concept wat volledig aansluit bij jouw merk en jullie huisstijl. Dat klinkt misschien wat spannend, maar is vooral heel gaaf! Kijk maar. Bekijk alle boxen

Ho, Ho, Ho eens! Kerst is al over

0

Dagen

0

Uur

0

Minuten

0

Seconden

Laten we proosten!

Een gewaardeerd én mooi relatieschenk? Laten we proosten! Hoe je dat doet? Met een prachtige gepersonaliseerde fles champagne of cava bijvoorbeeld. Volledig in jouw huisstijl en met krachtige teksten die jouw kernwaardes uitstralen.

Een voorbeeld?

Wij brachten vorig jaar onze ‘Groeidrank’ rond. Om onze klanten en collega’s te bedanken voor het afgelopen jaar. Voor de groei die we samen hebben meegemaakt. En daar horen we vandaag de dag nog steeds positieve geluiden over.

The Business Box

Jouw bedrijf vertegenwoordigd in een box vol goodies! Wil jij dit jaar wel uitpakken met kerst? Piek(er) er niet over en ga voor iets origineels. Waarom? Jij werkt voor óf hebt een tof bedrijf en dat mag je best uitstralen! Hoe je dat doet? Door te laten zien hoe dankbaar je bent voor je medewerkers en collega’s! Of door klanten of vrienden en familie te feliciteren waar nodig. Alles om jouw waardering te laten zien. Een bedankje bomvol goodies die jouw bedrijf representeren.

Wij noemen het The Business Box 📦

 

Zorgvuldig samengesteld door ons, door middel van een uniek concept voor jouw bedrijf en de situatie. Met persoonlijke en passende producten, volledig aansluitend bij de kernwaardes en uitstraling van jouw bedrijf. Het enige wat jij hoeft te doen is even met ons te gaan zitten om je wensen te overleggen. Wij bedenken de tofste ideeën, leggen het bij je voor en zorgen dat de boxen bij jouw klanten of werknemers terecht komt. Win, win, win!

arrow-down
Zorgvuldig samengesteld
arrow-down
Uniek concept voor jouw bedrijf
arrow-down
Perfect aansluitend bij jouw bedrijf

The Business BoxDeals

Een Business Box wordt zo samengesteld, dat het past bij jouw wensen en je bedrijf. En die wensen, die kunnen uitlopen tot hele gave pakketten bomvol toffe dingen. Alvast een voorproefje?

Homework Box

Het (t)huiskantoor omtoveren tot een tof kantoor dat jouw waarden uitstraalt. Om van een bureau weer een gevuld plaatje te maken.

Celebrate Box

Het is tijd om wat te vieren! Van verjaardag, huwelijk of nieuwe klant. Met deze box vier je een klein feestje.

Eco Box

Een box bomvol waardering in een duurzaam jasje. Goed voor jouw klant of medewerker én de planeet.

Sport Box

Voor alle fitgirls en fitboys. Een box die zorgt voor een fitter leven en een actieve houding. Van fietslicht tot drinkfles – en alles daartussen.

Classic Box

De echte people pleaser. Een box met producten die iedereen op jouw werkvloer kan gebruiken. Van waterfles, tot notitieboek.

Winter Box

Met de huidige winter en prijzen natuurlijk een toppertje om te geven. Alles voor de warmte! Van heerlijke mok, tot comfortabel oogmasker.