Brand sprint

De concurrentie voorblijven? Begin met een vliegende start: de brand sprint! In een sessie van een dagdeel gaan we op zoek naar wat jouw bedrijf écht uniek maakt. Dat hoeven wij niet voor je te verzinnen, maar dat zit allang in jou en je bedrijf. Jij lost het grootste probleem van je potentiële klant allang op, maar dat weet je zelf nog niet. Daarom graven we in deze sessie naar wat jouw bedrijf interessant maakt: het marketinggoud!

Deze strategische sessie is het perfecte startschot van je nieuwe bedrijf of bedrijfsverandering. Het vormt de basis van je contentstrategie en de bouw van je nieuwe website, maar ook zonder vervolg geeft het waardevolle inzichten over je bedrijf en de concurrentie.

Hoe werkt de brand sprint?

Een brand sprint levert de meest waardevolle inzichten op als je de sessie met een groep van minimaal 3 personen doet. In een interactieve sessie gaan we in een dagdeel ontdekken wat de kern van je bedrijf is. En met de kern bedoelen we niet wat je bedrijf doet, maar waarom je bedrijf doet wat het doet. Door een aantal stappen te doorlopen komen we uiteindelijk, aan de hand van de ‘Golden Circle’ van Simon Sinek, bij die waarom uit. Na deze ontdekking gaan we kijken naar de persoonlijkheid van je bedrijf en hoe concurrenten zich in de markt zetten. Dit is uiteindelijk de basis van al je marketing, van huisstijl tot webteksten en van webshop tot marketingplan.

Aan het eind van de dag kun je: 

  • benoemen waarom je bedrijf doet wat het doet; 
  • uitleggen wat jouw bedrijf zo bijzonder maakt; 
  • inzien hoe je de concurrentie voorblijft; 
  • je marketing vanuit één duidelijke identiteit verder ontwikkelen. 

Natuurlijk kun je deze sessie zelf doen, maar uit onze ervaring blijkt dat er veel meer waardevolle inzichten ontstaan als wij je begeleiden in een brand sprint sessie. Door vanuit expertise vragen te stellen, ontdekken we het marketinggoud van jouw bedrijf. Ook leren we je bedrijf direct goed kennen en dat is dan weer de perfecte basis voor het vervolgtraject. Denk aan het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl, website of marketingcampagne. 

 

Zelf aan de slag?

Doorloop de brand sprint zonder hordes

Je kunt de brand sprint zelf doen. Met onze gratis handleiding doorloop je de sessie op de StandOut manier. We horen je denken, waarom geven jullie die brand sprint gratis weg? Door inzicht te geven in wat we doen tijdens een brand sprint sessie ontdek jij de waarde voor je bedrijf en dat vinden wij belangrijk. Dus ontdek je bedrijfsidentiteit zelf of bel direct met één van onze experts! 

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen?