beste marketingblogs 

Er wordt veel geschreven over (online) marketing. Maar op welke websites krijg je nu de beste informatie? Wij zochten het voor je uit en vonden de 7 beste marketingblogs. Deze blog zijn Nederlandstalig, gaan over (online) marketing gerelateerde onderwerpen, zijn geschreven door professionals en informatief voor ieder bedrijf.

Volgens ons zijn dit de 7 beste marketingblogs:

 

1 Frankwatching

Met stip op nummer 1 staat Frankwatching. Zoals ze zelf uitleggen:

“Frankwatching is dé plek voor iedereen die zich bezighoudt met of interesse heeft in marketing, communicatie, social media en tech. Het delen van kennis en het bieden van inspiratie over trends, ontwikkelingen, tools en cases, zit in hun genen. Dag in dag uit, zowel online (via artikelen, webinars, vacatures en downloads) als offline (via trainingen, events en boeken) – Frankwatching.”

Daar hoeven wij niet veel aan toe te voegen. De blogs zijn geschreven door experts; 600 professionals schrijven voor Frankwatching. Dit zorgt voor veel betrouwbaarheid in de stukken. Volg je Frankwatching nog niet? Ga dit dan nu doen!

 

2 Marketingfacts

Bij Marketingfacts gaan ze niet voor het snelle nieuws, maar ligt de focus op het delen van kennis, ervaring en cases gericht op de ontwikkeling van de (online) marketingprofessional. Jaarlijks bloggen ca. 300 experts voor Marketingfacts. Daarnaast zijn ze aangesloten als partner bij het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA). Werk jij op het gebied van (online) marketing of ben je gewoon geïnteresseerd? Dan mag je deze blogs absoluut niet missen!

 

3 Internet Marketing Unie

Internet Marketing Unie (IMU) helpt jou aan meer online resultaat. De IMU is er voor ondernemers die willen groeien via het internet. Ze verstrekken tips en delen de nieuwste online marketingtrends door middel van blogs, video’s, cursussen, podcasts, e-books en evenementen. Ben jij (beginnend) ondernemer en wil jij je marketing verstreken? Volg dan de blogs van de IMU!

 

4 Schrijvenvoorinternet

Schrijvenvoorinternet gaat over het beter leren schrijven om meer te verkopen. Aartjan van Erkel is de oprichter van schrijvenvoorinternet. Hij is een internet copywriter die andere ondernemers helpt op slim gebruik te maken van internet. Hij leert ondernemers om hun website onweerstaanbaar te maken door middel van het goed schrijven van je pagina’s. Zelf bracht hij het boek MAAK ZE GEK! uit.

 

5 Adwise

Adwise geeft bedrijven (groot en klein) de sleutel tot digital succes; goede keuzes maken. Hun blogs gaan over o.a. social media marketing, zoekmachine marketing en marktontwikkelingen. Maar ook maken ze podcasts, vlogs en hebben ze een eigen Academy waar ze iedereen iets bijleren over online marketing. Met veel experts en prijzen op hun naam een betrouwbare partij waar iedereen wat van kan leren, zelfs als je niet werkt in het marketingvak.

 

6 De Blogacademie

Bij De Blogacademie schrijven ze niet alleen blogs, ze leren jou hoe je een belachelijk goede zakelijk blog schrijft. Een beetje een vreemde eend in de bijt, omdat hun blogs niet gaan over (online) marketing. Maar een goede blog kan wel heel veel doen voor je website en de resultaten die je hiermee behaald.

 

7 StandOut Reclame – Ja ook wij horen erbij :)

Bij StandOut houden wij iedereen op de hoogte die werkt met of affiniteit heeft met online marketing. Onze blogs gaan over de trends en ontwikkelingen op het gebied van marketing, webdesign en grafisch vormgeven. Wij helpen bedrijven graag met het behalen van meer omzet door een mooie, goedwerkende website die word ondersteund met online marketing. Lees meer over onze werkwijze.

 

Ben je het eens met onze 7 beste marketingblogs? Of weet jij misschien wel een betere? Laat het ons weten! Wij blijven graag op de hoogte van het laatste nieuws omtrent (online) marketing.